Hitta crapsspel online - det här ska du tänka på

Eftersom du vill lära dig mer om att hitta crapsspel online vill du säkert också lära dig mer om hur man vinner när man spelar craps. Faktum är att craps är ett av de bästa valen om du vill vinna, det ger många möjligheter till relativt säkra satsningar. Samtídigt erbjuder craps flera riskfyllda satsningar där husets fördel är upp till 33,33%. Inget för nybörjare med andra ord.

Tips för att spela craps online

Innan vi går in på hur du vinner i craps kommer här några allmänna tips:

  • Håll koll på plånboken. Ofta slutar det med att man spenderar mer pengar på onlinespel än man tänkte från början. Det är lätt att dras med och tänka att man bara ska kasta tärningarna en gång till. Det finns några sätt som kan funka för att minska risken att det händer. Börja med att bestämma i förväg hur mycket pengar du ska spendera på att spela – och håll dig till det. Istället för att göra mer riskabla satsningar kan du också göra flera men säkrare. Det ger fler kast i craps.
  • Sätt gränser för hur mycket du kan förlora – och vinna. Det är helt avgörande att veta när du ska sluta spela. Om du bara fortsätter att spela kommer du att förlora allt, på grund av att huset alltid har fördel. Om du exempelvis har en nedre gräns som säger att om du förlorar mer än 50% av summan på ditt spelkonto, slutar du när du nått dit. Gör samma sak med vinster. Om du vinner motsvarande 50% av summan på ditt spelkonto, slutar du också. Det kan vara smart att sluta när du har vunnit, eftersom förr eller senare kommer du att förlora. Huset har trots allt en fördel mot spelarna.
  • Försök hålla huvudet kallt. Det är lätt att dras med i ett spännande spel som craps där du har chansen att vinna. Det är trots allt bättre att ta det lugnt och vara cool när du fattar dina beslut. Håll dig till din plan och din spelstrategi.

Strategier som kan hjälpa dig att vinna i craps

Om du har en begränsad budget eller är nybörjare är det smartaste alternativet att göra säkrare satsningar. Är du mer van kan du göra de satsningar som innebär högre risk att förlora men samtidigt ger de förstås mer pengar när du väl vinner.

De säkra satsningarna kallas pass och don't pass. Om du väljer pass ska satsar du på att en 7:a eller en 11:a dyker upp. Du förlorar om 2, 3 eller 12 dyker upp. För don't pass vinner du om 2:a eller 3:a kommer upp och förlorar om 7 eller 11 kommer upp. I don't pass ger 12 tillbaka pengarna. Om inget av de numren dyker upp går du vidare till point nummer och nu gäller husets fördel på endast 1,41%. Point numren är 4, 5, 6, 8, 9 eller 10. Du kastar tärningen tills nåt av de numren dyker upp eller när du får en 7:a. Om du spelade på pass och får ett pointnummer före 7:an har du vunnit. Satsade du däremot på don't pass är det precis tvärt om. Håll dig till den här strategin första gångerna du spelar så kommer du vinna oftare. När du lär dig mer om spelet kan det sedan bli dags att utforska mer avancerade strategier.

Craps liknar på många sätt andra casinospel men har fördelen är att man kan göra väldigt säkra satsningar. Känner du att du vill chansa mer är det också möjligt. Kom ihåg att aldrig spela för mer pengar än du tänkte från början och håll dig i början till nybörjarstrategin som beskrivs här. Då har du större chans att få en trevlig upplevelse och bli riktigt biten av craps. När du känner dig mer säker på hur craps fungerar kan du lära dig nån mer avancerad och riskfylld satsning, och på det sättet utvecklas som spelare.